Betingelser og vilkår

BETINGELSER OG VILKÅR

Frakt

Hos ORIKO er det gratis frakt ved bestillingsbeløp over kr 500.  For lavere beløp tilkommer et frakttillegg på kr 80.

Vi leverer våre pakker med Bring.  For lagervarer er leveringstiden normalt 1-3 virkedager etter at pakken har blitt sendt fra oss.  Pakken vil bli levert direkte i din postkasse.  Får den ikke plass i postkassen blir pakken levert til ditt nærmeste Bring utleveringssted.  Da får du informasjon via SMS når pakken kan hentes.

For enkelte varer som ikke lagerføres kan leveringstiden være lenger da de bestilles direkte fra Sør-Korea.

Levering

Varer som blir bestilt før kl 1700 på hverdager sendes vanligvis samme dag.  Hvis du har sendt en bestilling i løpet av helgen blir varene pakket og sendt deg første hverdag.  I tilfeller der et produkt må bestilles fra leverandør kan leveringstiden bli lengre.

Som forbruker har du rett til å heve kjøpet uten kostnader ved en eventuell forsinkelse, hvis du ikke aksepterer den nye leveringsdatoen .  Angrer du på kjøpet, ta kontakt med kundeservice på post@oriko.no.  For uavhentede pakker belastes kr 250.  Skader på kartong ved levering skal rapporteres umiddelbart til utleveringsstedet.

Pris

Prisene inkluderer 25% mva.  Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel ved endringer i vilkår som er utenfor vår kontroll.  Vi tar også forbehold om eventuelle trykkfeil i priser, innholdsfortegnelser, spesifikasjoner, etc.

Betaling

I samarbeid med Teller tilbys betaling via VISA eller MasterCard.  Mer informasjon og fullstendige vilkår for betalingsmetodene kan bli funnet på Teller sine hjemmeisder.

Returrett

Angrerettloven gir deg som forbruker rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra du mottok varene.  Angrerett gjelder ikke for kosmetikk som på grunn av helse- og hygieneårsaker ikke kan returneres når forseglingen er brutt av deg som forbruker. Dersom du bestilte flere varer som leveres separat eller leveres i flere deler ved ulike tidspunkt, har du rett til å trekke deg fra kjøpsavtalen innen 14 dager fra mottak av den siste varen, respektive den siste delen av varen. Dersom du ønsker å utøve din angrerett, skal du benytte skjema for opplysninger om angrerett og sende det til oss via e-post post@oriko.no

Vennligst angi et kundenummer eller betalingsnummer for raskest service.

Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten skal du, uten unødvendig opphold og senest innen 14 dager fra du har meldt fra om at du utøver din angrerett, på egen bekostning sende eller levere tilbake varen til oss. Retur av varer skal skje til ORIKOs forretningsadresse.

Dersom du trekker deg fra kjøpsavtalen kommer vi til å refundere betaling for varene.  Du må imidlertid selv betale de direkte kostnadene for retur av varer.

Refusjonen utbetales uten unødvendig opphold, og alltid senest innen 14 dager fra og med den dag vi har fått beskjed om at du trekker deg fra kjøpsavtalen.  Dette forutsetter imidlertid at vi innen den tid har fått varen i retur, eller mottatt kvittering som viser at varene er returnert til oss.

Ved reklamasjon skal varen returneres til oss på følgende adresse:

ORIKO

Postboks 2

1713 Grålum

Vennligst angi forsendelsens betalingsnummer for raskest mulig service.  Når varen er returnert til oss kommer den til å bli undersøkt og om vi godkjenner reklamasjonen vil vi håndtere reklamasjonen i henhold til bestemmelsene i Angrerettloven.  Hvis du ønsker en ny vare sendes dette uten kostnad til deg, eller vi refunderer varekostnaden.

Sikkerhet og personvern

I forbindelse med kjøp hos ORIKO godtar du at vi registrerer, lagrer og behandler data for å administrere dine kjøp, gjennomfører markeds- og kundeanalyser og sender ut tilpassede kundetilbud. Man kan melde seg av kundetilbud når som helst.  Vi setter pris på din tillit og garanterer at vi forholder oss strengt til Personopplysningsloven.

De personlige opplysningene vi registrerer kan være personnummer, navn, kjønn, e-postadresse, telefonnummer, kjøp, betaling- og ordrehistorikk, betaling- og kredittkortnummer, leveringsadresse og IP-adresse.  Opplysningene behandles etter at du gir eller har gitt oss informasjon, eller etter at vi hentet dem på nettsiden gjennom cookies.  Informasjonen kan brukes til å sende en tekstmelding og e-post hvis du ikke har gitt beskjed om noe annet.  Du kan alltid kontakte vår kundeservice for å stoppe markedsføring til deg personlig.