BB revolusjonen

BB revolusjonen
4. februar 2018 Oriko

26069044_389185841551775_991069020721512448_n

BB krem slik vi kjenner den i dag kommer fra Korea. BB står for blemish balm eller beauty balm, og er en blanding av fuktighetsgivende krem og foundation. Ofte har den pleiende egenskaper for å forbedre huden, og solfaktor for å beskytte huden. De solgt i asia har som regel også lysnende egenskaper. Det er også noen forskjeller mellom BB kremer laget i asia og vesten. BB kremer fra Korea og andre asiatiske land har ofte mer fokus på selve pleien produktet gir huden, mens de vestlige BB kremene er mer fokusert på fargen og dekkevnen den gir.

CC kremen kom etter at BB kremen ble så populær, og den har de samme pleiende egenskapene som BB kremen. Men CC kremen er litt mer spesialisert, for den er ment til å forbedre bestemte pigmenteringer i huden. Den inneholder som regel ekstra pigmenter som skal hjelpe til å for eksempel dempe rødhet i huden.

IMG_9506fdw

I asia kom også de første BB cushion’ene ut. De inneholder den samme formuleringen som de vanlige BB kremene, men har en annen påføringsmetode. Kremen er som regel samlet i en svamp, og man får en annen type svamp-applikator for å påføre den. Det er mange måter man kan gjøre dette på, men for å få best mulig påføring anbefales det å klappe på BB kremen med applikatoren. Da får man best dekkevne og fordeling. Resultatet er en lett og naturlig finish. Hvis du føler at svampen med krem begynner å føles tørr eller tom, er et annet tips å snu svampen. Ofte blir produktet presset ned i bunnen, og det er mer igjen i svampen enn det man tror.

IMG_9509fds

I asia, og spesielt i Korea, er det veldig populært å ha BB cushion’er med karakterer på. Mange sminkemerker har samarbeid med for eksempel tegneseriefigurer og spillfigurer for å få mer oppmerksomhet rundt sine produkter. Dette resulterer i mange søte forpakninger.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar