Kampen mot linjene

Kampen mot linjene
15. januar 2018 Oriko
In kbeauty, Sesamis, Thank You Farmer

 

pexels-photo-469675(pexels stock photo)

Ettersom vi blir eldre blir huden tørrere. Fine linjer og rynker kommer til syne. Kollagenproduksjonen går ned og elastinet i huden forsvinner sakte men sikkert. Med mindre man går den kirurgiske veien, er det ikke noe man kan gjøre for å forhindre dette. Men det er mulig å minimere synligheten av alder på huden.

Det viktigste man kan gjøre er å tilføre huden fukt. Både ved å drikke mye vann, men også ved å gi huden fukt gjennom en krem.

Miracle Age serien fra Thank You Farmer er et mulig hjelpemiddel du kan bruke.

2

En konsentrert og næringsrik serie med toner, serum, emulsjon, krem og øyekrem som virker revitaliserende for sliten hud, og gir tilbake glød til trett hud. Teksturen er rik og glatt for å gi huden et beskyttende lag mot ytre forurensning og miljøpåvirkninger. Miracle Age har en oppstrammende effekt og gjevner ut hudtonen.

En annen serie som kan hjelpe er Sesamis, med Crystal Cubic Cream og Cell Active Repair.

IMG_9501

Her gir serumet/essensen viktig fukt til hudens dypere lag, mens kremen skaper et beskyttende lag uten å bli for tung på huden. Med sine aktive ingredienser fra grønnsaker og vitaminer er serien et perfekt grunnlag for å gi glød og fukt for en myk, jevn og glatt hud

Et annet råd er å bruke masker.

16908172_1310245362376649_7993581818924236800_n
(Thank You Farmer Miracle Age Repair Cotton Mask)

Bruk en maske hvertfall en gang i uka, og du vil definitivt merke forskjell! Spesielt vinterstid, når det er mye fyring og tørr luft både inne og ute. En fuktmaske kan gi huden din den boosten den trenger for komme seg igjennom en hard vinter.

 

IMG_9504
(Sesamis Royal  Jelly Firming Mask, Jeju Mayu Moisture Mask, Bird’s Nest Hydra Mask, Ginseng Nutrition Mask)

Noe annet man burde ha i rutinen sin for å opprettholde en ungdommelig hud er eksfoliering, eller skrubb. Ved å bli kvitt døde hudceller vil huden få puste og man får et bedre grunnlag for kremer til å virke. Peeling kremen fra Thank You Farmer er perfekt til denne jobben, da den ikke har noen skarpe partikler som kan irritere huden, og den tørker ikke ut huden etter bruk.

image_1262ece1-8629-4f0f-a068-4315f99523dd

Et siste råd er å bruke solkrem. Dermatologer har uttalt seg om at det viktigste man kan gjøre for å motvirke hudens aldringstegn er solbeskyttelse og fuktighetskrem. Er man flink til å beskytte huden mot UV stråler, har man kommet langt på vei til å beskytte huden mot aldringstegn. Her i Norge er man som regel flinke til å bruke solkrem på sommerstid, men man blir utsatt for UV stråler hele året.

Og selvfølgelig; spis sunt og drikk masse vann!

pexels-photo-416528

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar