Rooicell | Aqua

Rooicell | Aqua
12. april 2017 Oriko

IMG_95261

Aqua Super Water Drop Moisture. Navnet er kanskje i det lengste laget, men det beskriver denne hudpleieserien fra Rooicell perfekt. Det er rett og slett en serie som gir huden masse fukt.

Rooicell som kosmetikkmerke er opptatt av naturlig skjønnhet. De bruker rene ingredienser fra naturlige ressurser, hentet i både østlige og vestlige land. I Aqua serien har de for eksempel brukt aloe vera, hyaluronsyre og ekstrakter fra økologiske grønnsaker.

pexels-photo-268819(pexels stock photo)

Toneren i denne serien heter bare Moisture Skin, og er fin å bruke etter at man har renset huden. Den lukker porer og klargjør huden for resten av produktene som kommer. Man får som regel bedre effekt av serum og krem hvis man bruker en toner først. Den hjelper til å balansere huden, og gir mye fukt. Den har en behagelig og ren duft, og er nok best egnet for normal til fet hud.

Serumet, eller essensen, har en lett konsistens og trekker derfor raskt inn i huden. Det har den samme rene duften, og føles veldig fuktighetsgivende.

Moisture lotion er en lettere krem som er fin å bruke mellom serum og krem dersom huden din trenger ekstra med fukt. Hvis du har fet hud er den fin å bruke i stedet for vanlig krem.

Aqua kremen har en ganske interessant konsistens. Det var nesten som om den skled unna fingrene da jeg skulle ta den ut av krukken. Men da jeg tok den på huden føltes den ut som vann og gled lett på. Kremen har den samme milde, rene duften som de andre produktene, og trekker raskt inn i huden.

water-drip-drop-blue-68474(pexels stock photo)

Rooicell Aqua er definitivt en serie som er fin hvis du vil ha mye fukt, men ikke vil ha en for tykk krem. Derfor tror jeg den ikke er for den aller tørreste huden, men passer heller bedre til en tørr til normal hud. Og siden serien er såpass lett i konsistens, kan også en fet og kombinert hudtype bruke den.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar