Sesamis | Natural

Sesamis | Natural
2. april 2017 Oriko

IMG_94911

Sesamis er et merke som mener at den riktige veien til sunn hud er med rene og naturlige produkter. De har hentet ingredienser som naturlig mineralvann fra Jeju øya i Sør Korea. Det vulkanske terrenget på øya gjør at vannet er fullt av mineraler som er fordelaktig for huden.

havo_manage_sisterparks_jeju_mt_lg                     (https://www.nps.gov/havo/learn/management/sisterpark-jeju.htm)

Serumet er veldig fint for normal til fet hud. Jeg har selv kombinasjonshud, og syns det trekker raskt inn, men at det fortsatt gir tilstrekkelig med fukt.

Multikremen er en lett, fuktighetsgivende krem som også passer bra for normal til fet hud. Huden føltes glattere etter påføring, og det virket som om den fylte ut linjer og gjorde de mindre synlige. Det at kremen føles utglattende uten at den inneholder noen silikoner, er en veldig positiv egenskap.

IMG_94861

Hvis du vil ha ekstra fukt, og føle at huden virkelig har fått i seg en fuktbombe, så er emulsjonskremen veldig fin å bruke. Den kan da brukes etter serumet for ekstra fukt, og du får en enda bedre effekt av de andre produktene som påføres. Hvis huden din er mer fet, kan det også være en idè å bruke denne emulsjonen i stedet for vanlig krem, da den har en lettere konsistens og trekker raskere inn i huden – men fortsatt gir en god mengde fukt til huden.

Øyekremen er lett og absorberes fort. For meg er dette veldig viktig, da huden min under øynene ikke tåler for tykke kremer. Hvis du har begynnende fine linjer – men ikke vil ha en tykk anti-age øyekrem, er denne kremen noe for deg.

IMG_94821

Disse burde kanskje vært først i rekken, da man naturligvis må begynne rutinen sin med en god rens.

Rensekremen passer for alle hudtyper, og er et dyptrensende skum som fjerner urenheter og renser porene. Huden føles gullende ren etter å ha brukt den.

Etter rensekremen bør man bruke et ansiktsvann for å lukke porene igjen. Ansiktsvannet, eller toneren, gjør at smuss ikke trenger inn i porene etter rensen. Den tilfører også fukt til huden, og er en perfekt start før man bruker serum og krem.

Alle produktene er milde og har en god, behagelig duft. Passer for alle hudtyper, men er kanskje mest effektiv for normal til fet hud.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar