Thank You Farmer | Back to Iceland

Thank You Farmer | Back to Iceland
29. mars 2017 Oriko

IMG_9476

Thank You Farmer har en veldig praktisk filosofi som jeg tror vil virke appellerende for mange; de påstår ikke at man vil oppnå mirakler ved å bruke deres produkter, men at man ved å bruke gode produkter regelmessig, vil få en sunnere og sterkere hud.

Jeg har selv prøvd veldig mange forskjellige renseprodukter, og vet at huden min ikke tåler sterke ingredienser. Derfor fortsatte jeg å bruke disse produktene da jeg merket at huden min hverken ble tørr eller fikk kviser. Nå har jeg snart brukt dem opp.

Rensevannet er mildt, men fjerner sminke og smuss effektivt uten å irritere huden. Og det er ganske mye i flasken, så den er drøy i bruk. Jeg bruker den både som en sminkefjerner, men også som en rens for huden etter trening og på morgenen.

Reaksjonen min den første gangen jeg prøvde skumrensen var ganske interessant. Jeg var nemlig på Island for ikke så lenge siden, og var selvfølgelig også en tur innom Blue Lagoon.

7(bustravels.is)

Der prøvde jeg forskjellige leiremasker, og både duften og følelsen av skumrensen minnet meg veldig om disse. Det ville ikke overraske meg om de bruker noen av de samme ingrediensene. Jeg vet det er islandsk mose i produktene. Uansett var det en veldig behagelig opplevelse, og etterpå føles huden ren og fuktet.

Det finnes også en skrubb i denne serien, som jeg ikke har prøvd enda. Satser på at den er like god som de andre produktene.

back_to_iceland_peeling_cream

Disse produktene vil passe til alle hudtyper, og kan anbefales hvis du vil ha en liten opplevelse av Blue Lagoon i hverdagen.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar