Thank You Farmer | Base Make-Up

Thank You Farmer | Base Make-Up
17. april 2017 Oriko

IMG_95501

Thank you farmer har en trio med baseprodukter. Dette er lette kremer med en mild, behagelig duft, som har en fuktighetsgivende og naturlig finish. Alle har også 30 i solfaktor. Hvis du vil ha en lett og naturlig sminkebase, så er disse produktene noe for deg!

pexels-photo-28773(pexels stock photo)

Make Up Base er en korrigerende krem du kan bruke under annen foundation eller BB krem, eller bruke alene. Den har grønne pigmenter, og demper derfor effektivt rødhet i huden. Hvis du bruker den alene vil den også jevne ut hudtonen, og gi deg et veldig naturlig resultat. Som sagt har den en behagelig og mild duft, og har SPF 30. Passer til alle hudtoner.

Luminous CC Cream kan brukes på samme måte som Make Up Base. Den er veldig fin å bruke under en foundation eller BB krem, da den gir en frisk glød til huden. Den har ikke noen spesiell dekkevne, og egner seg derfor best under annen sminke, men hvis du bare vil jevne ut huden kan den også brukes alene. Den har som alle Thank You Farmer produkter en behagelig og mild duft. Inneholder SPF 30, og passer til alle hudtoner.

BB Cream blandes lett inn i huden og gir et naturlig resultat. Den passer nok best til normal til tørr hud, da den er en mer fuktighetsgivende krem, men den er såpass lett at den også kan brukes av fet/kombinasjonshud. Fargen er best egnet til lys og medium hud. Siden det er en BB krem blandes den lett inn med din egen hudtone. Igjen har kremen den samme behagelige, milde duften og inneholder SPF 30.

pexels-photo-286207(pexels stock photo)

Både Make Up Base og Illuminating CC Cream kan fint brukes under BB kremen. De passer veldig godt sammen med hverandre, både i konsistens og farge. Hvis du er på utkikk etter en naturlig sminke som føles lett og fuktighetsgivende på huden vil disse produktene fra Thank You Farmer passe godt.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar