Advanced Snail 92 All In One Cream

Advanced Snail 92 All In One Cream

(1 omtale)

kr 240,00

Denne kremen er formulert med 92% Snail Secretion Filtrate(Mucin), og gir huden en naturlig og sunn glød.

Advanced Snail 92 All In One Cream er en veldig nærende og fuktighetsgivende krem som gir energi og sunnhet til huden med 92% ren snegleekstrakt, samlet fra levende koreanske snegler. Kremen inneholder aktive ingredienser som beroliger hudirritasjoner, og forbedrer hudens tekstur og tone. Passer alle hudtyper. For best resultat; bruk den med Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Volum: 100 g

Tomt på lager

000

Du liker kanskje også..?

 • True Water Deep Cream

  , ,
  kr 315,00

  True Water Deep Cream

  , ,
  *Med forbehold: Produktet har utgått dato på esken, men produktet har dette symbolet: som tilsier at produktet har x antall måneder holdbarhet fra åpning av produktet. Utgått dato kan bety at effekten kan være nedsatt. Hvis du har tørr og trett hud som trenger fukt og beskyttelse, er denne honninglignende fuktighetskremen din redning. Den har en tykk konsistens og honningmyk tekstur som gir glød og virker godt som underlag for sminke. Gir eksepsjonell hydrering for både normal og tørr hud. Revitaliserer trett og sliten hud, og hjelper med å fjerne døde hudceller. Et tips er å ha den i kjøleskapet før du påfører den; da vil den gi en ekstra behagelig og beroligende effekt. Kan også godt påføres med en kost. 50ml
  kr 315,00
ANVENDING

Påfør kremen forsiktig på ansiktet etter rens og ansiktsvann, og unngå øyne og leppeområdet. Klapp området der du påførte kremen for å hjelpe huden absorbere den bedre.

ADVARSEL

1. Bare til utvendig bruk.
2. Ikke bruk på sår eller skadet hud.
3. Stopp bruk og konsulter lege dersom du får utslett eller lignende.
4. Unngå øyeområdet når du bruker dette produktet. Rens godt med vann for å fjerne.
5. Hold utenfor rekkevidde for barn.
6. Hvis produktet blir svelget, søk medisinsk hjelp eller kontakt nærmeste legevakt umiddelbart.

Ingredienser

KEY INGREDIENTS

Snail Secretion Filtrate 92%

INGREDIENTS

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, Adenosine, Phenoxyethanol

Anmeldelser(1)

 1. Fantastisk krem! Merket stor forskjell fra da jeg starten med kremen og nå som jeg er ferdig med en boks. Fin glød, jevnere hudtone og svir ingenting. Jeg har kombinasjonshud og sensitiv hud og denne funker veldig bra både morgen og kveld. Anbefales !

Legg til anmeldelse

Legg til anmeldelse