AHA 7 Whitehead Power Liquid

AHA 7 Whitehead Power Liquid

kr 200,00

AHA 7 Whitehead Power Liquid er formulert med 7% Glycolic Acid(AHA), og eksfolierer huden forsiktig og hjelper til å skape en glødende og jevn hudtone.

AHA 7 Whitehead Power Liquid har Pyrus Malus (Apple) Fruit Water som inneholder naturlig AHA og Glycolic Acid(AHA) som forsiktig eksfolierer og fukter huden. Den inneholder også flere vitaminer, og naturlig hydrerende ingredienser som gir fukt uten at huden skal føles irritert. Væsken hjelper huden ved å gi mer glød, og skape en sunnere og friskere hudtone. Den er mild nok til å bruke på selv sensitiv hud og hud som lett irriteres.

100ml

3 på lager

000

Du liker kanskje også..?

 • Back To Iceland Peeling Cream

  , , ,
  kr 200,00

  Back To Iceland Peeling Cream

  , , ,
  *Med forbehold: Produktet har utgått dato på esken, men produktet har dette symbolet: som tilsier at produktet har x antall måneder holdbarhet fra åpning av produktet. Utgått dato kan bety at effekten kan være nedsatt. Denne peelingkremen inneholder 48% ekstrakt fra Islandsk mose, som hjelper til og fjerne døde hudceller og andre urenheter fra huden. Denne typen balsamtekstur på en peeling er helt ny, og du trenger bare en liten mengde for å kjenne effekten av kremen. Inneholder BHA, PHA, naturlig cellulose, oligo HA og mose ekstrakt for en mer effektiv fjerning av døde huceller, og for å ikke tørke ut huden. Peelingen etterlater derfor huden myk og fuktig etter bruk. Har en behagelig duft av skog og urteblomster. 150ml
  kr 200,00
ANVISNING

Etter du har renset huden, påfør et tynt lag av væsken på huden med en bomullspad. Unngå øyne og leppeområdet. Hvis den brukes på dagtid bør du påføre en solkrem med SPF 30 eller høyere etterpå.

1. Det er anbefalt å bruke COSRX’s kjemiske peelinger med en bomullspad for best resultat.

2. I begynnelsen kan produktet gi huden midlertidig irritasjon.

3. Begynn med å bruke produktet en gang i uken, og etter at huden har vendt seg til det, kan du øke bruken opp til 2 til 3 ganger i uken.

4. Ikke bruk en høy konsentrasjon av AHA, BHA, retinol, eller vitamin C produkter på de dagene du bruker AHA 7 Whitehead Power Liquid.

5. Selv om produktet ikke inneholder noen kunstig tilsatt duft, kan det forekomme noe lukt fra de unike ingrediensene.

ADVARSEL

1. Bare til utvendig bruk.
2. Ikke bruk på sår eller skadet hud.
3. Stopp bruk og konsulter lege dersom du får utslett eller lignende.
4. Unngå øyeområdet når du bruker dette produktet. Rens godt med vann for å fjerne.
5. Hold utenfor rekkevidde for barn.
6. Hvis produktet blir svelget, søk medisinsk hjelp eller kontakt nærmeste legevakt umiddelbart.

Ingredienser

Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

KEY INGREDIENTS

Pyrus Malus (Apple) Fruit Water 75%

Glycolic Acid(AHA) 7%

Anmeldelser(0)

Det finnes ingen anmeldelser enda.

Legg til anmeldelse

Være den første til å skrive en anmeldelse “AHA 7 Whitehead Power Liquid”