Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream

Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream

kr 220,00

Formulert med Aloe Barbadensis Leaf Water 90%, den rike aloe vera’en i denne kremen fyller huden med intens fukt, og hjelper dermed å berolige samtidig som den skaper en beskyttende fuktbarriere.

Flerbrukskremen Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream inneholder 90% konsentrasjon av  Aloe Barbadensis Leaf Water og 200 ganger konsentrasjon av aloe vera leaf juice powder for å bygge en behandlende og beskyttende barriere for huden, raskt roe ned irritert hud fra for eksempel varme eller sol. Passer til alle hudtyper, og både ansikt og kropp.

Volum: 100 g

4 på lager

000

Du liker kanskje også..?

 • True Water Deep Cream

  , ,
  kr 315,00

  True Water Deep Cream

  , ,
  *Med forbehold: Produktet har utgått dato på esken, men produktet har dette symbolet: som tilsier at produktet har x antall måneder holdbarhet fra åpning av produktet. Utgått dato kan bety at effekten kan være nedsatt. Hvis du har tørr og trett hud som trenger fukt og beskyttelse, er denne honninglignende fuktighetskremen din redning. Den har en tykk konsistens og honningmyk tekstur som gir glød og virker godt som underlag for sminke. Gir eksepsjonell hydrering for både normal og tørr hud. Revitaliserer trett og sliten hud, og hjelper med å fjerne døde hudceller. Et tips er å ha den i kjøleskapet før du påfører den; da vil den gi en ekstra behagelig og beroligende effekt. Kan også godt påføres med en kost. 50ml
  kr 315,00
ANVENDING

Påfør kremen på ansikt og eventuelt på kropp, og unngå øyne og leppeområdet. Pass på å rense huden før du påfører riktig mengde krem. Fokuser kremen på områder av huden som er irritert eller har problemer, eller på tørre områder. For en mer kjølende og beroligende effekt, ha kremen i kjøleskapet før bruk.

 

ADVARSEL

1. Bare til utvendig bruk.
2. Ikke bruk på sår eller skadet hud.
3. Stopp bruk og konsulter lege dersom du får utslett eller lignende.
4. Unngå øyeområdet når du bruker dette produktet. Rens godt med vann for å fjerne.
5. Hold utenfor rekkevidde for barn.
6. Hvis produktet blir svelget, søk medisinsk hjelp eller kontakt nærmeste legevakt umiddelbart.

Ingredienser

KEY INGREDIENTS

Aloe Barbadensis Leaf Water  90%
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder 200-times concentration

INGREDIENTS

Aloe Barbadensis Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Chlorophyllin-Copper Complex, Ethyl Hexanediol

Anmeldelser(0)

Det finnes ingen anmeldelser enda.

Legg til anmeldelse

Være den første til å skrive en anmeldelse “Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream”