Deluxe Signature Set

Deluxe Signature Set

kr 150,00

Thank You Farmer Signature Set

Med dette rimelige settet får du prøvd ut ett lite utvalg av Thank You Farmer sine produkter.

Settet inkluderer:

True Water Deep Cream 15ml

Trues Water Deep Serum 15ml

Sun Project Shimmering Sun Essence SPF30 15ml

 

Les under om produktene som følger med.

411 på lager

000

True Water Deep Cream

15 ml

Hvis du har tørr og trett hud som trenger fukt og beskyttelse, er denne honninglignende fuktighetskremen din redning. Den har en tykk konsistens og honningmyk tekstur som gir glød og virker godt som underlag for sminke. Gir eksepsjonell hydrering for både normal og tørr hud. Revitaliserer trett og sliten hud, og hjelper med å fjerne døde hudceller. Et tips er å ha den i kjøleskapet før du påfører den; da vil den gi en ekstra behagelig og beroligende effekt. Kan også godt påføres med en kost.

True Water Deep Serum

15 ml

Et serum som gir masse fukt til huden. Det har en unik glatt tekstur som gjør tørr hud myk og hydrert. Serumet jobber i hudens dypere lag og produktet har derfor god effekt på dehydrert og veldig tørr hud. . Den gir ikke bare fukt, men former også en barriere slik at fukten blir forseglet i huden. Har en oppstrammende effekt og gir glød.

Sun Project Shimmering Sun Essence

15 ml

Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++

Et solkremserum, som inneholder et hint av rosa skimmer for en hud som ser frisk og glødende ut. Kjennes myk på huden og etterlater huden full av fukt. Mikroperler gir glød og glans til huden. Inneholder naturlige ekstrakter fra for eksempel afrikansk valnøttolje, stokkrose, og lotusvann. Balanserer hudtonen og har anti-age egenskaper.

Anmeldelser(0)

Det finnes ingen anmeldelser enda.

Legg til anmeldelse

Være den første til å skrive en anmeldelse “Deluxe Signature Set”