Hyaluronic Acid Intensive Cream

Hyaluronic Acid Intensive Cream

(1 omtale)

kr 200,00

Hyaluronic Acid Intensive Cream er formulert med høykonsentrert innhold av Hippophae Rhamnoides Water og hyaluronsyre, og hjelper til å hydrere og gi næring til huden.

Denne intenst hydrerende kremen booster fuktighetsinnholdet i huden din, og forsegler den slik at hudens fuktighet og olje holdes i balanse. Denne er perfekt å bruke for å tilføre huden din masse fukt uten at det føles ut som om du har for mye krem på. Passer perfekt for tørr og normal hud. For best resultat; bruk den sammen med Hyaluronic Acid Hydra Power Essence.

Volum: 100 g

Tomt på lager

000

Du liker kanskje også..?

 • True Water Deep Cream

  , ,
  kr 315,00

  True Water Deep Cream

  , ,
  *Med forbehold: Produktet har utgått dato på esken, men produktet har dette symbolet: som tilsier at produktet har x antall måneder holdbarhet fra åpning av produktet. Utgått dato kan bety at effekten kan være nedsatt. Hvis du har tørr og trett hud som trenger fukt og beskyttelse, er denne honninglignende fuktighetskremen din redning. Den har en tykk konsistens og honningmyk tekstur som gir glød og virker godt som underlag for sminke. Gir eksepsjonell hydrering for både normal og tørr hud. Revitaliserer trett og sliten hud, og hjelper med å fjerne døde hudceller. Et tips er å ha den i kjøleskapet før du påfører den; da vil den gi en ekstra behagelig og beroligende effekt. Kan også godt påføres med en kost. 50ml
  kr 315,00
ANVISNING

Påfør en passelig mengde krem forsiktig på ansiktet etter du har brukt Hyaluronic Acid Hydra Power Essence. Unngå øyeområdet. Klapp lett området du har påført kremen for å hjelpe huden absorbere produktet best mulig.

 

ADVARSEL

1. Bare til utvendig bruk.
2. Ikke bruk på sår eller skadet hud.
3. Stopp bruk og konsulter lege dersom du får utslett eller lignende.
4. Unngå øyeområdet når du bruker dette produktet. Rens godt med vann for å fjerne.
5. Hold utenfor rekkevidde for barn.
6. Hvis produktet blir svelget, søk medisinsk hjelp eller kontakt nærmeste legevakt umiddelbart.

Ingredienser

KEY INGREDIENTS

Sodium Hyaluronate 3,000ppm

INGREDIENTS

Hippophae Rhamnoides Water, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Arginine, Panthenol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Allantoin, Xanthan Gum

Anmeldelser(1)

 1. Litt spesiell konsistens, men man blir fort vant til den. Gir rikelig med fuktighet. Men vær forsiktig med å ikke ta på altfor mye krem, da det fort kan føles tungt på huden.

Legg til anmeldelse

Legg til anmeldelse