One Step Moisture Up Kit

One Step Moisture Up Kit

kr 40,00

Low pH Good Morning Gel Cleanser: Formulert med rengjørende botaniske ingredienser som jobber forsiktig med å mykgjøre huden og gjøre den glatt og klar.

One Step Moisture Up Pad: Det er en daglig fuktighetsgivende pad allerede full av toner med Propolis Extract og Hyaluronsyre. De hjelper til å forhindre dehydrering og flassing av huden. ※ Ikke bruk BHA produkter dersom du er allergisk mot aspirin.

Holy Moly Snail Mask: Er en 100% rayon dukmaske full av Red Ginseng Water og Snail Essence. Den har egenskaper som er intenst hydrerende og beroligende. Masken gir nytt liv til trett og sliten hud. Snegleekstraktet er næringsgivende ingrediens som forbedrer hudens tekstur og forbedrer elastisiteten.

37 på lager

Kategorier: , , , Stikkord: , , , , , ,
000
ANVENDING

1. Rens ansiktet med Step1.
2. Stryk forsiktig over ansiktet med den teksturerte siden av Step2, og unngå øyeområdet. Snu til den glatte siden og stryk over huden.
3. Påfør Step3 masken og la den sitte på i 15-20 minutter. Fjern masken og klapp forsiktig inn resterende serum for å hjelpe huden absorbere alt.

Ingredienser

One Step Moisture Up Pad:
Propolis Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Panthenol, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil

Anmeldelser(0)

Det finnes ingen anmeldelser enda.

Legg til anmeldelse

Være den første til å skrive en anmeldelse “One Step Moisture Up Kit”