Våre leverandører

Våre leverandører

Lifetogether/Rooicell

Lifetogether produserer varemerket Rooicell, en hudpleieserie basert på dyp respekt for naturen og individet.  Produktene inneholder stoffer fra sjeldne planter og mineraler hentet fra de reneste miljøene i verden.  Målet er å levere naturlige og miljøvennlige produkter for hud og kropp.

 

Huway/Sesamis

Sesamis er et av Huways sterkeste varemerker, med fokus på naturlige materialer hentet fra den berømte, koreanske øya Jeju.  Produktene består blant annet av naturlig, rent vann og urter fra Jeju, samt at de benytter naturlige ingredienser i stedet for kjemikalier som er skadelige for huden.  Inneholder også EGF, som har en utmerket effekt for å hindre aldringstegn i huden.

 

Enprani/Holika Holika

Produktene i Holika Holika serien består av unike, attraktive produkter av høy kvalitet.  Målet er å formidle moderne og praktiske produkter for den bevisste kvinne.  Holika Holika er blitt en internasjonal suksess, både på grunn av sofistikert design og akseptabelt prisnivå, men også på grunn av deres ledende stilling innen forskning og prduktutvikling.

 

Thank You Farmer

Thank You Farmers motto er «Den mest naturlige balansen for din hud».  Selskapet lover ingen mirakelkur, men satser på produkter som – med sine naturlige ingredienser – over tid vil sørge for en sunn og vakker skjønnhet uten å belaste huden.  Thank You Farmer satser på produkter med høy kvalitet som sørger for fornøyde brukere.  På denne måten vil produktene i seg selv skaffe trofaste kunder.

 

Jbc/Lala

Jbc co ltd produserer varemerket LALA, hovedsakelig beregnet på den yngre generasjon.  De har et bredt produktspekter, men vi fokuserer på å levere ansiktsmasker, hudpleieprodukter, leppestifter og annen makeup.